Kaş Deprem - Istanbul City Port (Pendik Marina) | Marinalar.com : Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu .

Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Deprem antalya ve çevresinde de hissedildi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının
Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının from foto.haberler.com
Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Deprem antalya ve çevresinde de hissedildi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem!

Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem!

Deprem antalya ve çevresinde de hissedildi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol .

Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak.

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya'da Mutlaka Görülmesi Gereken 7 Koy | Antalya Cityzone
Antalya'da Mutlaka Görülmesi Gereken 7 Koy | Antalya Cityzone from www.antalyacityzone.com
Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem antalya ve çevresinde de hissedildi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana .

Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Deprem antalya ve çevresinde de hissedildi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak.

Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Antalya'da Mutlaka Görülmesi Gereken 7 Koy | Antalya Cityzone
Antalya'da Mutlaka Görülmesi Gereken 7 Koy | Antalya Cityzone from www.antalyacityzone.com
Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana .

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana .

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Deprem antalya ve çevresinde de hissedildi. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi.

Kaş Deprem - Istanbul City Port (Pendik Marina) | Marinalar.com : Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu .. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu .